Wij zijn er voor Lierop, Wij zijn er voor U

De afgelopen 4 jaar is Lierop o.a. in de gemeenteraad vertegenwoordigd door Gerard Claassen. Wij hebben in het college plaatsgenomen en hebben veel bereikt.

Onze Lieropse lijstduwers van 4 jaar terug hebben zich allen in meer of minder mate ingezet om de belangen van Lierop te behartigen.

Henk en Bart als bezoeker van de achterban vergaderingen en Bart tevens als bestuurslid van Wij zijn Someren en in de kiescommissie. Gerard als raadslid, lid van de commissie Ruimte en de campagne-commissie.

Ook voor de komende verkiezingen zijn ‘wij’ met 2 Lieropenaren in de top 10 – waarvan Gerard op nummer 3 – sterk vertegenwoordigd in Wij zijn Someren.

Verder op de lijst de actieve lijstduwers van de afgelopen 4 jaar, Henk en Bart, aangevuld met Roald van Vliet.

Robert van Otterdijk en Rick Kusters hebben zich voor de komende verkiezingen ook aangesloten.

De Lieropse achterban van Wij zijn Someren is inmiddels al diverse keren bij elkaar gekomen om er samen wat van te maken.

Laat de ‘directe’  Lieropse stem niet verloren gaan in de gemeenteraad voor de komende 4 jaar: stem lijst 6 Wij zijn Someren, nummer 3 Gerard Claassen!

Wij zijn Someren, Wij zijn er voor Lierop, Wij zijn er voor U!

Bart Megens (nr.6), Rick Kusters (nr. 12), Henk Bukkems (nr. 19), Roald van Vliet (nr. 23) en Robert van Otterdijk (nr. 25).

Bron: slaponline.nl - Wij zijn Someren, Wij zijn er voor Lierop, Wij zijn er voor U.