Kandidaat.

5. Mart Sanders
Kandidaten | Someren | Top 10
Mart Sanders

Wie is Mart Sanders?

Geboortedatum: 6 augustus 1961
Woonplaats: Someren
Sociale media: Facebook en LinkedIn

Geboren in Horst en opgegroeid in Melderso, getrouwd met Marlèn en vader van twee zoons. Inmiddels zo’n 30 jaar wonend in het buitengebied tussen Someren en Lierop.
Hij studeerde aan de Fontys Hogeschool Eindhoven af voor de studie SPD I en II Bedrijsadministratie, waarvoor hij in 2002 de accreditatie behaalde.

Hij is jarenlang werkzaam met brede ervaring als (Group) Controller en Manager Finance & Control in het bedrijfsleven. Momenteel werkt hij als Manager Binnendienst en Coördinator Servicedesk bij Unidis in Asten, waar klanten ondersteund worden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hun efficiency te vergroten met gerichte bedrijfsprocessen.

Mart is in Someren actief als bestuurslid en groepsleider binnen voetbalvereniging SV Someren en lid van EHBO afdeling Someren. Voetbal is een van zijn grootste liefhebberijen, zowel passief – als frequent bezoeker van PSV – als actief.
Ook vind je Mart regelmatig buiten, tuinierend, wandelend of fietsend.

Na een politieke cursus was voor hem duidelijk dat hij nog meer kon doen voor de lokale gemeenschap. Kijkend naar de inhoudelijk partijprogramma’s en luisterend op de achterbanvergaderingen was duidelijk dat het gedachtegoed en de mensen van Wij Zijn Someren | VVD het meest aansluiten bij zijn idealen.

Mart is een pragmaticus die niet wil denken in problemen, maar in oplossingen. Hij houdt van transparantie, open en eerlijk, geen dubbele agenda’s.

Zijn persoonlijke politieke motto: Someren is goed, maar verdient altijd beter!